коридор

Как се обзавежда коридор

Повече внимание бихме отделили на обзавеждането на всекидневната отколкото на коридора. Много интериорни дизайнери обаче не биха се съгласили с това, поради факта, че самата интериорна идилия реално стартира именно от входа на дома. Виждате много неща с отварянето на входната врата. Ако е подредено, уютно и елегантно обзаведено антрето то това показва усет към естетичното. Показателен е начина, по който се обзавежда антрето и именно така успяваме да намерим идеалната алтернатива за своя коридорен интериор, който ни уверява, че във вътрешността ни очаква още по-голямо очарование и комфорт.

Основни и второстепенни мебели

Статистически всяко помещение си има главни и поддържащи роли за мебелите. И тук в коридора няма да има изненади, защото необходимостта от главни модели и такива, които са второстепенни наистина идва да покажат, че всеки елемент си има своето място и задължение."виж повече"

Сред главните организатори на входа на нашия дом са:

  • Шкафа за обувки

Не оставяйте използваните на открито обувки да стоят свободно в коридора. Те ще се превърнат в развъдник на микроби, така че бъдете особено внимателни, когато се налага да избирате шкаф. Нека е влагоустойчив и издръжлив на дезинфекциращи препарати, тъй като ще се налага често да го почиствате;

  • Закачалки

Няколко вида такива елементи се предлагат на пазара. Стенни или свободностоящи бихте избрали? Въпрос на индивидуална преценка е решението ви;

  • Гардероб с огледална врата

Супер практична мебел, която е необходима както за прибиране на палта и други връхни дрехи така и за оглеждане преди излизане навън.

Второстепенна, но не и за пренебрегване е ролята на:

  • Помощните масички, на които поставяме чантата си или други аксесоари;
  • Кош за чадъри;
  • Закачалка за ключове;
  • Чекмедже и други.

В помощ на перфектната организация на коридора от Арена представят красиви и функционални мебели, от които и вие ще останете впечатлени.