спалня

Какви мебели да изберем за модерната спалня?

Съвсем в реда на нещата е да търсите хубави и модерни мебели за спалнята. Това е една от най-важните стаи в дома и е много важно да създава комфорт и удобства. Не променяте често интериора и когато този ден настъпи е хубаво да изберете наистина оригинално обзавеждане. Разгледай тук в каталога на магазин Венус готовите спални комплекти с матрак. Те са предпочитани от потребителите, защото осигуряват всички необходими мебели само с една поръчка. Визията на спалнята ще се измени значително, тъй като конфигурациите са професионално съчетани и много изискани.

Как да направим спалнята модерна и удобна?

Подходящият спален комплект с матрак винаги ще промени обстановката и ще ви създаде много комфорт. Това се дължи на факта, че производителите изработват всички модули в една продуктова серия. Така обзавеждането което ще поставите в спалнята изглежда перфектно съчетано и осигурява множество удобства. Спалните комплекти с матрак могат да са много луксозни или по-семпли, в зависимост от това каква сума сте склонни да отделите за покупката.

Препоръчваме ви модерните дизайни, които ще ви изненадат приятно с някой механизми и функционалности. Ще споменем гардеробите с плъзгащи врати като много практични и удобни за ежедневието. На тях има монтирани и огледала, които също са необходими в спалнята. Чекмеджетата и шкафовете притежават механизми за плавно и безшумно отваряне и затваряне. Обзавеждането може да има LED осветление и механизъм за повдигане на матрака. Допълнителните екстри и стилният дизайн ще направят спалнята много модерна и уютна. От Венус предлагат да разгледате – Спален комплект с матрак 160/200 см – Комфорт – Графит/Суров Дъб/Кашмир:мебели за спалня

  • луксозен спален комплект „Комфорт“ е практично предложение за обзавеждането на Вашата спалня;
  • включва легло с матрак, повдигащ амортисьорен механизъм, осигуряващ достъп до подматрачното пространство;
  • две нощни шкафчета и двукрилен гардероб с плъзгащи врати;
  • леглото има тапицирана табла с вградено LED осветление;
  • гардероба е с две врати и удобно вътрешно разпределение – лост и рафтове.

Много добра идея за избор на спален комплект с матрак, който е съобразен с модерните тенденции.

Защо е важно да поръчаме допълнително скрин?

Това е една специална мебел подходяща именно за спалнята. Скринът чудесно ще допълни спалния комплект, защото размерът му е практичен. Той не е много обемен, но разполага с големи и функционални чекмеджета. В тях ще може да подреждате доста тънки дрехи и други вещи, за да изглежда стаята винаги правилно организирана и чиста. Скринът се характеризира и с наличието на удобен и стабилен плот. Той е чудесна зона за поставяне на телевизор или някаква стилна декорация. Има смисъл да инвестирате в толкова практична и красива мебел.