шкафче

Защо да изберете оригинални нощни шкафчета

Когато избирате мебели за дома си винаги се стараете, някой от по-дребните артикули да са интересни и нестандартни модели. Много често такива се явяват нощните шкафчета в спалнята. Бързо и лесно е с една такава вещ, може да акцентирате и да разчупите обстановката в помещението. Малката и симпатична мебел, освен декоративна функция, изпълнявай доста практични задачи. В нейните чекмеджета, може да съхраняваме важни дреболии или козметика, а на плота обикновено  оставяме някаква напитка, телефона или книгата, която четем. Всичко това обаче не пречи да се постарае малко повече в избора и да заложим на нов и нестандартен модел от магазин Венус.

С какво се характеризират нестандартните модели нощни шкафчета на Венус

Обикновено те са предпочитани повече от дамите, които имат модерно и атрактивно виждане за декорацията на стаята. Артикулите, които имат достатъчно отделения за съхранение са практични за хората, които се вглеждат в детайлите. Дали моделът ще е гланциран, матиран или с грапава повърхност, той има своите определени предимства. Важно е просто да се впише в стила на помещението или да се откроява по един естетичен начин. Стандартно нощното шкафче Венус се поставя на земята до леглото, но има и интересни варианти, които са закрепени за самата табла – изглеждат като нейно продължение. Преди време тези модели са били произвеждани единствено от дървен материал, но днес се предлага изобилие от разновидности, както на материали така и на цветове. Впечатление правят разнообразните форми, които имат както отворени рафтове, така чекмеджета и вратички.Нощно шкафче

Нощно шкафче Melody HM7012.01 от Венус:

  • Нестандартен модел, който ще допълни визията на спалнята ви;
  • Снабдена е с две практични чекмеджета;
  • Изработено от висококачествен MDF материал в два цвята- кремав и кафяв.

Препоръчваме ви да купите нестандартен модел нощно шкафче Венус с което да акцентирате върху модерния облик на зоната ви за почивка. Освен всичко останало, един такъв елемент, ще изпълнява и традиционните си функционалности – какво по идеално от това.