спален комплект диоми

Как да изберем модерно обзавеждане за спалнята в комплект

Едно от най-важните помещения в жилището което трябва да бъде обзаведено подходящо и практично е спалнята. В нея не само спим, но също така съхраняваме всичките си дрехи, други лични вещи, приготвяме се за излизане и си почиваме и спокойствие. Най-лесно ще декорирате, ако изберете готов комплект онлайн. Предлагаме ви да разгледате новите и актуални модели в каталога на https://www.venus.bg/спални/спални-комплекти. С покупката на подобни мебели ще направите интериора много  елегантен и красив, какъвто трудно може да съчетаете сами. Артикулите са изработени от здрави и качествени материали и много често притежават допълнителни механизми и подобрения.

Какво предлагат модерните комплекти за спалня

Всеки иска мястото в което си почива да изглежда  елегантно и красиво и да му предоставя търсения комфорт. За да се чувстваме по най-добрия начин непременно трябва да присъства голямото и широко легло в което всеки от партньорите да има достатъчно място през нощта. След него бихме споменали нощните шкафчета, защото те не само визуално допълват обстановката, но са и доста практични. Гардеробът непременно трябва да бъде обемен, за да побира всички дрехи, а и други вещи. В случай, че помещението позволява да се поставят още мебели, купете комплект със скрин. Когато се купува готова комбинация винаги сме сигурни, че дизайнът и стилът на отделните елементи си подхождат напълно. Venus.bg представят един модерен вариант. Луксозен комплект ABALYA 160/200 см:спален комплект

  • Комплект „ABALYA“ е луксозно предложение за спално обзавеждане;
  • Детайлите и висококачественото изпълнение на мебелите са съчетани с необходимата функционалност;
  • Включени са спалня с висока тапицирана табла, две нощни шкафчета с чекмедже и гардероб с плъзгащи врати и огледало;
  • Леглото има рамка за поставяне на двулицев матрак с размери: 160/200 см;
  • По желание може да поръчате подходящи скрин и огледало, които ще допълнят комплекта.

Луксозно и стилно изпълнение което ще ви позволи да се чувствате уютно и удобно когато сте почивате и спите.

Защо да поръчаме гардероб с плъзгащи врати

Впечатление правят модерните гардероби, които са изработени с плъзгащи врати и спестяват много от наличното пространство. Често на тях са монтирани огледала, много подходящи именно за спалнята, защото там се приготвяме за излизане и трябва да се огледаме. Освен това оптически разширяват пространството и внасят повече светлина. Вратите се отварят плавно и безшумно което прави артикула изключително удобен за използване и много елегантен. Разгледайте моделите, които предлагат такъв вид гардероб и поръчайте, за да създадете модерна обстановка и да имате най-доброто обзавеждане. Онлайн винаги получавате най-доброто.