шкаф

Как да обзаведем правилно коридора с модерен шкаф за обувки

Една от най-важните части в жилището е коридорът който ни посреща когато влизаме в апартамента. Пространството не е голямо, но трябва да бъде подредено и чисто, за да създава добро първо впечатление и да предразполага към уют и гостоприемство. Мебелите, които се поставят в него имат за цел да съхраняват връхните дрехи и обувките на цялото семейство както и на гостите когато имаме такива. Освен функционални те трябва да бъдат и доста стилни, което ще определи и интериора. Предлагаме на вниманието ви един вариант на онлайн магазин https://www.venus.bg/коридор/шкафове-за-обувки/шкаф-за-обувки-hm8938-01-орех-бяло. Модерна и практична мебел подходяща за всеки дом.

Лесно ли е да изберем точния шкаф

Най-добре ще се получи, ако откриете достатъчно голям модел, който да побере всичките ви обувки. За тази цел трябва да намерите и точното място в помещението за него. Наличието на практични рафтове и удобни вратички ще ви помогнат да подреждате бързо и лесно коридора. Ако имате повече чифтове ви препоръчваме да съчетаете два различни като дизайн модела, за да балансирате обстановката и да имате достатъчно пространство за подредба. От значение е самата мебел да е здрава и устойчива на натоварване както и вратичките да са снабдени с механизми за плавно отваряне и затваряне. Venus.bg иска да ви запознае с характеристиките на един перфектен вариант. Шкаф за обувки HM8938.01 – Орех/Бяло:шкаф за обувки

  • Шкаф „HM8938.01“ е с три падащи вратички;
  • Подходящ за съхранение на обувки;
  • Моделът е изработен от висококачествено ПДЧ;
  • Цветове: Корпус – Бял/ Лице – Орех.

При този модел ще ви допадне интересният дизайн както и пространството с което разполага във вътрешността на шкафовете. Цветовата комбинация също е много стилна и елегантна. Бялото в съчетание с цвят орех винаги ще направят интериора красив. Това е и предпоставка лесно да бъдат съчетани различни артикули.

Защо да купим мебел направена от ПДЧ

Не е задължително качествените мебели да бъдат изработени от естествена дървесина. В момента пдч-то предоставя перфектни характеристики за направата на модерни и функционални артикули. Този материал предлага достатъчна дебелина, за да сте сигурни че шкафът за обувки, който използвате ще бъде надежден и в него ще може да поставяте и по-тежки или повече на брой неща. Пдч-то позволява да се изработват артикули в най-различни цветови комбинации, което трудно става при естествената дървесина. Цената му също е много по-достъпна за да имате шанс да купите повече от една мебел и да направите дома си удобен и комфортен. Разгледайте всички предложения в каталога на интернет магазина и обърнете внимание на прецизната изработка която предлагат те.