тахан

Лешников тахан – здравословен и полезен родукт, който да включите и във вашето меню

Таханите представляват паста от смлени сурови ядки. Именно тяхната консистенция и концентрация на полезни мазнини, както и витамини и минерали, които се съдържат в самите ядки ги прави невероятно полезни и особено вкусни. От векове хората са използвали тахана като супер храна, която представлява природен имуностимулатор. Не е случайно, че след продължително боледуване и отпадналост на организма се препоръчва дори днес употребата на тахан с оглед на това организма да получи нужната му доза енергия. Таханите на пазара биват различни видове. Едни имат леко горчив вкус, а други сладнят и това се дължи изцяло на вкуса на ядките, които влизат в техния основен състав.Био Лешников тахан

Знаете ли, че ако децата ви обожават течен шоколад, но вие по всякакъв начин се стремите да ограничавате приема на бяла захар то можете да им направите перфектната вкусна паста като използвате лешников тахан.  Този вид тахан е изключително вкусен и много потребители го предпочита, тъй като той има естествен сладникав и много приятен вкус. Със сигурност и вашите деца ще одобрят една такава добавка към палачинките, които сте им приготвили за закуска.

Освен изключително вкусен лешниковия тахан е много полезен. Калоричността му дава сила и енергия, а минералите и витамините се превръщат в мощно средство, което допринася за добро здраве и остър ум. Ето причина и вие да се замислите дали да не включите този вид тахан в дневното си меню. Гарантираме ви, че особено ще ви допадне, тъй като тахана може да се използва както за директна консумация така и за направата на редица сладкиши и тестени изделия, като сами ще можете да оцените подобряването на техния вкус. Полезен и вкусен – така можем да опишем лешниковия тахан като едно от най-добрите средства, които можете да ползвате за да подобрите здравето на цялото семейство. Висококачествени лешникови и други видове тахани можете да намерите в онлайн магазина на БиотопикБГ. Енергия от природата, с гарантиран и феноменален вкус.