легло

Защо тапицираното легло е правилният избор за модерното семейство

Обзавеждането на спалня е строго индивидуално и всеки човек има своите лични възгледи и желания. Обикновено потребителите споделят, че се ръководят от големината на помещението и разбира се от бюджета си. Друг важен момент е визията, която в никакъв случай не е за подценяване. Модерните семейства могат да заложат на така популярните напоследък тапицирани легла, предлагащи редица преимущества. Мебели Венус ви представя в каталога си изключително много разновидности от които да избирате.

Запознайте се подробно с атрактивните тапицирани легла

Ако не сте много наясно какво точно представляват тези модели е добре да проучите по-детайлно въпроса и да съберете цена информация. Луксозните тапицирани легла се състоят от матрак, монтиран върху гъвкава рамка, и плътна рамка тапицирана с дамаска или еко кожа. Тези разновидности представени от Венус ви дават много по-голям комфорт в сравнение с добре познатите стари легла. Имате възможност да се облегнете на стабилната мега табла, без това да е някакъв проблем за конструкцията. Така спокойно може да прекарвате отпускащи часове в леглото наслаждавайки се на книга или филм. Естествено и тази мебел притежава необходимите функционалности. Амортисьори повдигат матрака и вие имате допълнителна ракла под него. Така вещите, които не са ви необходими през определения сезон, могат да бъдат изрядно подредени и запазени в нея.Тапицирана спалня

Въпреки че са луксозни, тапицираните артикули не са много по-скъпи от стандартните. В това ще се уверите като разгледате предложенията на Венус и техния каталог. Спалня Опиум – 140/200:

  • Изцяло тапициран модел за 632 лв;
  • Дамаската може да изберете вие;
  • ПДЧ-то от което се произвежда модела е достатъчно стабилно 18мм;
  • Инсталиране повдигащ амортисьорен механизъм.

Ако сте от хората които обичат красотата и комфорта със сигурност тези легла са най-добрият избор за вас. Този модерен продукт ще разнообрази облика на помещението и ще ви служи дълги години.