халогени светлини

С какви светлини да оборудваме автомобила си?

Повечето шофьори са компетентни относно това, как правилно да оборудват автомобила си. Все пак халогените светлини са малко по-специфични и поради тази причина днес ще ви запознаем с техните характеристики и защо да ги изберете. Този вид осветление се използва при тежки климатични условия и най-вече мъгла. Flexzon.com – халогени с отлично качество ще намерите в каталога на специализирания онлайн магазин. Тези светлини се разполагат ниско долу при автомобила, но могат да се използват също от камиони трактори ATV и други. Препоръчваме ви да инвестирате във висококачествени автоаксесоари, които ще гарантират вашата безопасност и комфорт на пътя.

Какво е добре да знаем купувайки светлини за мъгла?

Всеки шофьор е наясно, че постоянно използва къси и дълги светлини, за да осигури по-добрата си видимост. Създадени са и халогените, които имат за цел да ви създадат повече комфорт и да гарантират безопасността на пътуващите в моменти, когато вали силен сняг, има мъгла и видимостта е изключително ниска.

Халогените фарове, които ще използвате в предната част на колата, могат да бъдат с бяла или жълта светлина. Жълтият цвят е много подходящ, тъй като преминава добре през мъглата и дава много по-добра осветеност. Задните халогени са в червен цвят. От Flexzon.com ще ви дадат малко детайли относно употребата на този вид LED фарове:фарове

  • те трябва да осветят пътя в неговата най-ниска точка – често между шосето и мъглата има около 30 см. Целта на халогените фарове е да осветят много добре именно тази зона, за да вижда шофьорът добре маркировката и неравностите по пътя. Фаровете трябва да са монтирани ниско долу на бронята, за да бъдат максимално ефикасни. Техният широк лъч гарантира добра видимост точно пред колата, без да заслепява другите участници в движението;
  • задните светлини за мъгла са фабрично монтирани – тези халогени са по-силни от стандартните светлини на колата и тяхната задача е да сигнализират на водачите отзад, че сте на пътя. Благодарение на това ще могат да спазват безопасна дистанция;
  • според закона фаровете за мъгла могат да се използват само при лоша видимост – никога не бива да ги включвате самостоятелно, а само в комбинация с другите светлини.

Изберете хубави и качествени автоаксесоари за оборудване на вашето моторно превозно средство и ще си гарантирате комфорт и безопасност.

Откъде да купим качествени и функционални LED фарове?

Специализираните онлайн магазини представят най-голям асортимент, от който да избирате. Без значение дали търсите LED фарове за лек автомобил, трактор, мотор, камион, селскостопанска техника и други ще намерите всичко на едно място. Съветваме ви да се насочите към известни и доказани с времето марки, които ще ви осигурят добър продукт, който да ви служи дълго и безпроблемно.