спални мебели

Как да обзаведете съвършен спален кът

Стила на една спалня ни показва какъв е нейния ползвател. Като едно от интимните места в жилището е определящо човек да е напълно наясно с онова, което търси от този интериор. Да е спокойно, да е уютно, да се чувства в пълна безопасност – мотивите, които имаме и от които се водим при подбор на мебели за спалнята си наистина са изключително отговорни и обещаващи за нашия личен комфорт. Как да ги изберем онези уникалните и неповторимите мебели? Днес ще разкрием няколко интересни трика, които ще ви помогнат да постигнете съвършенството, което търсите.

Минималистичност

Много домакини предпочитат да имат всичко в спалнята си, но с ограничената площ не винаги е възможен https://www.mebeliarena.bg/спалня/спални-комплектимодел на обзавеждане, който да предложи оптимален вариант. Решенията, които ви предлагаме са за спални комплекти, които могат да осигурят абсолютно всичко:

  • Легло;
  • Скрин;
  • Тоалетка;
  • Гардероб;
  • Нощни шкафчета.

Основни елементи със задължителен характер, но ако са със стандартни размери в спалня от 8 квадрата трудно ще бъдат подбрани. Ето защо предлагаме да заложите на очарователния минимализъм.

Светли тонове

Отминаха времената на комбинирането на червено с черно, кафяво с екрю, използване на тежки дървесни тонове. Днес акцента е към това да се постигне оптическа пространственост и обем, а определено това ще се осигури от нежните неутрални тонове, които се предлагат за съвременните спални комплекти. Те са много по-изтънчени, много по-красиви и интуитивни.

Семпла безшевност

Статистически модернизма е навсякъде около нас и най вече при мебелите в спалнята. Забелязвате ли, че все повече комплекти са с гардероби не със стандартно отваряне на вратите, а с плъзгащ се механизъм. Скриновете са с пуш отваряне, а леглото разполага с дискретен механизъм, който позволява да се ползва подматрачната площ. Наистина изпълнена с елегантност може да бъде навообзаведената ви спалня, защото тук имате варианти достатъчно разнообразни за да получите удовлетворяващ и функционален резултат.