шкаф за обувки

Какъв дизайн шкаф за обувки ще подхожда на модерния дом?

Когато мебелите са били използвани достатъчно дълго време, те се амортизират и е добре да бъдат подменени с нови и по-модерни. При желание да направите коридора уютен и стилен ви препоръчваме да изберете подходящ за целта шкаф за обувки. Тези мебели се откриват лесно онлайн, тъй като производителите именно в интернет пространството представят актуалните колекции. Удобният хоризонтален шкаф за обувки Мебели Венус е перфектно решение за всеки съвременен апартамент. Възможностите, които ви дава този модел са най-разнообразни и затова днес ще се спрем именно на тях.

Как да интегрираме хоризонталния шкаф за обувки в интериора на антрето?

Едно от най-важните неща, за които трябва да следите при оформянето на обстановката, е всички мебели да си подхождат и да са комбинирани по стил, дизайн и функционалности. Ако искате да поставите някое от модерните предложения на онлайн магазин Венус, ще ви дадем и конкретни идеи. Хоризонталният шкаф за обувки стана предпочитан от потребителите, защото неговата многофункционалност създава повече удобства в коридора и изобщо в апартамента.

Ще разполагате с място на което да седнете, за да се приготвите за излизане на спокойствие и няма да инвестирате в допълнителна мебел като фотьойл или диван. Моделите, които откривате онлайн се изработват в различни цветове и меката тапицерия, с която е облечена горната им част може да бъде бяла, бежова или черна. Съветваме ви да намерите място за хоризонтална мебел за обувки в близост до вратата и да я комбинирате като дизайн с гардероба и портмантото.

Важно е през коридора да се преминава свободно, затова подробно мерете, преди да купите някаква мебел, за да не се окаже, че след това тя стои неестетично и пречи. Ще ви представим следния модел. Шкаф за обувки 100 – Бяло:шкаф пейка

  • шкаф модел 100 е снабден с възглавничка;
  • и двуредов механизъм за съхранение на повече чифтове;
  • моделът се изработва от ПДЧ 16 мм;
  • възглавничката може да бъде в цвят по ваш избор.

Удобно обзавеждане за коридор, което без проблем ще съчетаете с вече присъстващите мебели.

Какви са плюсовете на шкафовете за обувки направени от ПДЧ?

Обзавеждането, което ще изберете, трябва да бъде използвано безпроблемно и то дълго време, затова е необходимо неговата конструкция да е достатъчно здрава. Препоръчваме ви изделията изработени от Пдч, защото те притежават всички положителни характеристики на дървесината. Друг техен плюс е достъпната им цена, благодарение на която всеки потребител може да се сдобие с необходимите мебели. Лесно ще поддържате хигиената, тъй като този материал има защитно покритие, което не изисква използването на специални препарати.