луксозен стол

Защо са важни посетителските столове?

Много хора подценяват при обзавеждане на офиси, канцеларии, кабинети и други помещения за обслужване на клиенти при избора на посетителски столове. Това са мебели, които се ползват за краткосрочен престой и наистина точно в това е причината да се подхожда по-небрежно към техния подбор. Казвате си, че за няколко минути не е важно дали стола е удобен или пък и основния критерий, който се оказва решаващ за покупката му е ниската цена. А всъщност посетителските столове са изключително важни и допринасят не само за комфорта на клиентите ви, но и на самите вас … все пак и те са част от интериора, което налага наистина да бъдете обективни и отговорни към местата, на които ще се настанят клиентите ви.Посетителски стол

Посетителски офис столове се предлагат в многообразни варианти – кожени, от плексиглас, метал, с текстилна тапицерия. Факт е, че за разлика от всеки друг офис стол тези за посетители изглеждат доста по-семпло, но това не означава, че трябва да омаловажавате техния избор. независимо дали клиента ще ползва стола десет или 15 минути вие сте длъжни да му осигурите комфорт. А съгласете се, че поканен да седне на неудобен пластмасов стол се оказва не толкова добро решение. Инвестирайте в удобството на клиентите си, защото реално от тях зависи дали бизнеса ви ще се развива в успешна посока.

Освен като комфорт, посетитеските офис столове е важно да са в идентична концепция с останалата част от офис мебелирането. Препоръчително е да се спазва една линия на дизайн, форми и цветови гами. Така самите посетителски столове няма да изглежда като гости, а част от офис интериора. самото наименование на стола е показателно – предназначен е за посетители, което пък от своя страна показва, че потока от хора, които ще сядат на него никак не са малко. Ето и следващия акцент – заложете на качество и износоустайчивост, за да бъдат винаги перфектни столовете, когато трябва да настаните своите клиенти в тях.