микроблейдинг

За красиво оформени вежди изберете микроблейдинг във Варна

Една доста нашумяла козметична процедура през последната година предизвика истински фурор сред дамите. Микроблейдинга почти изпревари по интерес миглите от естествен косъм, тъй като се оказа, че не само липсата на естествени вежди, но и неправилната им форма имат отношение към това да подобрят значително излъчването ни. В повечето големи градове в страната се предлага този козметичен метод за оформяне на изящни и плътни вежди. Така че ако сте от морската столица, учите или работите там просто потърсете Варна микроблейдинг и открийте професионалните козметици, които предлагат този тип разкрасителна процедура.красиви вежди

За тези, които за пръв път чуват, че могат да заменят молива и гребенчето за вежди с нещо по-дълготрайно и компетентно извършено ще кажем, че микроблейдинга се прилага на принципа на татуирането, но е много по-ефектен и безопасен. Какво може да ви притесни при извършване на оформянето на вежди с техниката микроблейдинг? На практика това  впръскване на пигмент, но не в кожата, както е при тоатуирането, а в горния слой. Този слой е повърхностен и с времето пада, което прави и самият микроблейдинг временен. Всъщност това е добре, тъй като с времето пигмента избледнява и сигурно сте забелязвали как от наситено черни татуировката придобиват зеленикав цвят. Именно това е доста приемливо за дамите, тъй като няма да се окажат в даден момент със зелени вежди.

Във Варна водещи и добре познати на дамите козметични салони предлагат този метод на удебеляване и оформяне на веждите. Затова е лесно да се доверите на професионалисти, които ще провенят вашето излъчване и ще се погрижат за вашето добро самочувствие. А за една жена е важно да изглежда добре, а бъде забелязвана и красива. А техниката микроблейдинг или още наричана 3D вежди е напълно безопасна и безвредна за човешкото здраве, тъй като самия пигмент има контакт само с повърхностния епидермален слой,а не  клетките които осъществяват кръговрата на веществата в кръвта.

Единствен лек дискомфорт е възможно да получите при самото впръскване на пигмента. Не бихме казали, че е болезнено, а по-скоро като леко ощипване, което си заслужава да бъде изтърпяно заради впечатляващия краен резултат. Затова дамите, които са се подложили на метода микроблейдинг споделят, че това е като всяка друга разкрасителна процедура и по никакъв не би се определила като болезнена. В най-добрия си вариант техниката може да издържи от 3 до 5 години, което си е период, заслужаващ да направите такава инвестиция. Забравете за моливите и останалите средства, които използвате за оформянето на веждите. Изберете микроблейдинг във Варна и се радвайте на добрите и впечатляващи резултати.