ратанова маса

Удобства от използването на градински маси

Осъзнавате ли, че за да се радвате по-дълго време на новата си градинска маса имате нужда от такава, която отговаря на определени условия. Качествата на този тип мебели са в основата на техните експлоатационни показатели и реално от тук следва да стартирате инвестирането в нови, модерни и качествени продукти. За да ви спестим време и за да имате богат асортимент, от който да избирате това, което предлагаме са идеите на магазин mebeliarena.bg. В каталога са събрани стотици модели, които освен издръжливи на екстремни външни влияния се оказват супер удобни и практични за оборудването на различни интериорни и екстериорни площи.

Размери, форма на плота и материали за изработка при градинските маси

Не цената е водеща при вземан на крайно решение. Когато следва да обзаведете която и да било външна зона има други по-съществени фактори, които да повлияят на покупката ви. Това са:

  • Размери. Предвид факта, че градински маси се използват за обзавеждане на веранди, балкони, тераси, дворни зони и други не е без значение какъв ще е размера на който ще се спрете;
  • Форма. Адаптивността към стайлинга на пространството изисква и спазването на правилата за геометрия. Определено има значение дали ще е кръгла, елипсовидна, квадратна или правоъгълна градинската маса спрямо спецификата на мястото, където ще я използвате;
  • Материали за изработка. Списъка с опции тук е доста дълъг и на практика от тях зависи колко дълго ще можете да използвате изделието.

Опознавайки в детайли тези основни фактори си гарантирате, че инвестираните средства наистина ще бъдат разумно вложени в качествени и удобни маси, които да използвате при нужда.

Защо да е преносима?

масаЕдни от най-купуваните са компактните сгъваеми модели градински маси. Те определено имат редица особености и възможности за използване. Много от вас навярно обичат да си правят пикник сред природата или да къмпингуват. А за да е по-удобно и приятно са нужни правилните мебели.

Преносимите масички се отличават от останалите по това, че:

  • Леки са;
  • Стабилни са;
  • Могат да се сгъват до размери на плажен чадър;
  • Лесно се побират в багажника на лек автомобил;
  • Евтини са;
  • Изработват се от износоустойчиви материали;
  • Можете да разчитате на тях дълго време.

Този тип градински мебели са едни от най-предпочитаните. На практика винаги можете да изнесете масичката от гаража и да я разпънете в двора или до басейна, където да я използвате при хубаво време. Освен това при съхранение не изисква много място, което е още едно основание да заложите именно на този модел.