Има ли значение какъв модел диван ще разположим в дневната?

Ако искате да внесете някакво обновление през новия сезон, ви препоръчваме да изберете красив и качествен диван за дневната. Това е една от най-желаните мебели, защото се използва от семейството редовно и отговаря за удобството и релакса през свободното време. Точно затова производителите ви предлагат толкова интересни и оригинални модели, които могат да се комбинират с различни стилове обзавеждане. Качествена мека мебел ще поръчате лесно през платформата на https:/venus.bg/мека-мебел/дивани-и-канапета. Артикулите са много разнообразни и със сигурност ще намерите такъв, който отговаря на изискванията ви.

Какви са предимствата на модерните дивани и канапета?

Съвременната мека мебел не може да бъде наречена еднотипна, тъй като производителите промениха много изработката на артикулите. Те вече разполагат с редица екстри, формата им на изработка също е разнообразна, а възможността клиентът сам да избере тапицерията ги прави толкова оригинални. Ако сте решили да инвестирате в нов диван ви препоръчваме да се съобразите с размера на стаята и зоната, в която ще го инсталирате. Може да се насочите към моделите с лежанка, ако в апартамента сте повече хора, защото този вид дивани дават достатъчно място за настаняване. Имате възможност и да полегнете, а разтегателният механизъм превръща меката мебел в легло.

Хората, които не разполагат с толкова пространство, биха могли да заложат на класически линеен двуместен или триместен вариант. Те също изглеждат добре и се вписват в различен стил обзавеждане. Има такива с механизми за повдигане на краката, с ракли под седалките или с функция сън. Когато избирате тапицерията помислете как да я съчетаете с останалите вещи в стаята. От сайта на Venus.bg може да поръчате – Триместен диван Felipe (с подлакътници), функция сън и ракла / тъмно сив – райе:диван

  • модел „Felipe“ с функция сън;
  • има възглавнички и ракла под седалището – модерно предложение за обзавеждане на хол или дневна;
  • при необходимост може да се трансформира в легло за сън (механизъм тип падащ гръб);
  • за изработката му е използван пружинен пакет Бонел и качествена дамаска с висока устойчивост на износване.

Стилна и елегантна мебел, с която много бързо ще оформите зона за почивка в дневната. Може да разположите артикула долепен до стената или в центъра на по-голямо помещение.

Защо да изберем мека мебел с функция сън?

Допълнителните механизми не оскъпяват артикулите за това, е добре да разполагате точно с такива. Ако може да превърнете дивана в легло това е плюс за семейството ви, защото ще имате още едно място за сън. Така ще спестите от покупката на друга мебел, която би заемала излишно място в жилището ви, ако не се използва редовно.