диван

Как да изберем модерен и качествен диван онлайн?

Обзавеждането на дневната трябва да бъде добре съчетано и комбинацията от мебели да подхожда на размера на помещението. Тук обикновено се поставят секция, диван и холна маса. Изборът на нови мебели няма да ви затрудни, тъй като днес онлайн се намират интересни и оригинални артикули, които ще направят жилището ви още по уютно и удобно. В следващите редове ще поговорим по конкретно за дивана като главен герой на хола и най-предпочитана мебел от семейството. В сайта на магазин Venus.bg може да откриете интересни качествено изработени модели, снабден с допълнителни екстри и функционалности.

Какви характеристики трябва да притежава модерният диван?

Когато избирате нов диван е от значение, той да бъде удобен за всеки член от семейството. Размерът му трябва да бъде подходящ, за да се настаните всички и дори да има повече места, ако ви дойдат гости. В момента актуални са ъгловите модели, които разполагат и с удобна лежанка, която при необходимост може да настани достатъчно хора.

Новите дивани разполагат с механизъм за разтягане и лесно мога да се използват като спалня. Има и други по-иновативни варианти с релакс механизми, при които тялото заема определена позиция, в която си почива по-добре.

Важно е да определите какво точно очаквате от тази мебел, преди да инвестирате в конкретна. Магазин Venus.bg препоръчва – Ъглов диван Палермо – 150+222:"Дивани"

  • „Палермо“ представлява ъглов модел, перфектен за обзавеждането за Вашия хол или дневна;
  • седалките са тапицирани с еластичен дунапрен;
  • гърбът е тапициран с хастар;
  • това предоставя удобство и добрата визия, които заслужавате;
  • холов ъгъл „Палермо“ е снабден с четири броя възглавнички, с пълнеж от дунапренов пух;
  • калъфките са с цип, за по-лесно почистване;
  • той е снабден с функция сън – чрез издърпващ механизъм подматрак, може да го трансформирате в удобно легло за спокоен и пълноценен сън;
  • под лежанката се намира лесно достъпна ракла за съхраняване на вещи.

Разгледайте и другите варианти, които могат да бъдат както ъглови, така и линейни двуместни, триместни или четириместни.

Защо да поръчаме диван по интернет?

В онлайн магазините има много повече варианти, от които да избираме. Когато не сме сигурни какъв модел ни е необходим, това е добра опция, при която ще научим подробности за различни видове и ще открием подходящо. Цените на артикулите в интернет магазините са много по-достъпни и редовно се срещат намаления и промоции. Друга привилегия, от която ще се възползвате е безплатната доставка, която се организира от магазина. Няма да търсите и да плащате сами транспорта, което е доста сериозна икономия на средства.