спалня

Как бързо и лесно да променим интериора в спалнята?

Едно от най-любимите ни помещения си остава в стаята, в която спим и си почиваме. Това лично пространство може да бъде обзаведено много красиво и стилно с помощта на съвременните мебели. Спално обзавеждане Мебели Венус съчетано в комплект е най-доброто предложение което ще откриете. Само с една покупка получавате всички необходими артикули, с които ще направите зоната приятна и уютна. Тук не променяме много често обстановката за това винаги е вълнуващо когато се избират нови мебели, които ще създадат различно усещане и много удобства.

Защо да заложим на готово обзавеждане в комплект?

Когато търсим нови мебели винаги се стремим те да се комбинират по някакъв признак и да изглеждат добре поставени в общо помещение. За да не се затрудним и объркаме щом искаме нещо красиво за спалнята е най-добре да предпочетем готовите комплекти. Те са съчетани изключително професионално и естетично, за да бъде всичко със завършена визия и да сме сигурни във финалния перфектен резултат.

От нас се иска просто да преценим какви мебели са ни нужни в ежедневието, колко големи трябва да бъдат и как ще ги подредим. Това също са важни моменти от промяната на интериора, защото грешно разпределените вещи създават обстановка на претрупаност. Затова ви препоръчваме предварително да изберете местата на различните мебели и да сравните размера с посочения в каталога.

Четете внимателно характеристиките на предложенията и мерете по няколко пъти преди да поръчате каквото и да било. Дизайнът е важно да ви харесва и да не ви омръзне бързо, тъй като тази инвестиция се прави за по дълъг период от време. В сайта на Венус ви очаква модел като – Спален комплект Алексия – 160/200 см, Тъмна сонома / Бяло гладко, до изчерпване:спален комплект

  • спален комплект „Алексия“ е съставен от: легло с дъно, табла и амортисьорен повдигащ механизъм, осигуряващ достъп до подматрачното пространство;
  • леглото може да се използва с еднолицев и двулицев матрак;
  • две нощни шкафчета;
  • двукрилен гардероб с огледала, лостове и рафтове;
  • спален комплект „Алексия“ се изработва от ПДЧ, с избор на цвят.

Модерно изпълнен комплект, който ще внесе много елегантност и стил в дома ви. Красивите елементи и интересните детайлни го открояват от останалите комбинации.

Важно ли е да имаме скрин в спалнята?

Ако разполагате с достатъчно пространство да го инсталирате ви препоръчваме да не пропускате тази част от обзавеждането. Скринът е невероятно подходящ именно за спалнята, защото е практичен, побира доста дрехи и може да се използва като поставка за телевизор. Компактният му дизайн позволява да го сложите където ви е удобно и той идеално ще се впише в обстановката, защото е изработен във същия стил.