рязане на фаянс

До колко е от значение какви ръчни машини за рязане на фаян използват монтажниците

Една красиво и качествено ремонтирана баня показва опита и уменията на майстора, който монтирал плочките. Няма никакво съмнение, че когато се търси такъв специалист не се прави компромис с неговата опитност и умения. Винаги клиента търси препоръчан, на който да се довери за създаването на онзи санитарен шедьовър, който с удоволствие ще ползва ежедневно. И тъй като фаянсовите плочки, тези от гранитогрес, керамика, стъкло и други материали се обработват доста трудно друг момент, който също е важно да бъде съобразен е набора с инструменти  и пособия, които използва специалиста при работа. Пакета с уреди за рязане и оформяне на различни форми и елементи за фаянс е обещаващ, тъй като от това зависи дали ще претърпите много загуби с дефектно и не достатъчно прецизно отрязани плочки.

Какви машини за рязане на плочки използват монтажниците

За да бъде лесно и с достатъчна прецизност изрязана една плочка то определено няма как монтажника да я оформи с голи ръце. Необходими са специализирани инструменти и ръчни машини за рязане на фаянс, с които разрезите да бъдат направени безупречно и по зададен размер. Всеки майстор, който се занимава с ремонт на санитарни пространства и монтира фаянсови и всякакви други видове плочки е наясно, че с неправилния инструмент загубите за клиента от счупени плочки ще бъдат много големи. Точно поради това днес от Ташев Галвинг представят богат асортимент от такива практични подобия, с чиято помощ дори една плочка няма да бъде повредена.

Когато се избират такива ръчни машини за рязане на фаянс е необходимо да се съобразите с някои специфични особености на инструмента:

 • До какъв размер плочки могат да бъдат третирани с машината;
 • Какви материали може да обработва резеца (ножа);
 • Каква е максималната дебелина, която може да реже машината;
 • Електрическо или ръчно да бъде задвижването;
 • На коя марка ще заложите;
 • Каква е цената на машината и има ли ограничения в бюджета.

Ето ви акценти, върху които да помислите преди да инвестирате в ръчни машини за рязане на фаянс, защото отговорите на въпросите ще ви насочат именно към онзи модел, който напълно да покрие вашите индивидуални приоритети.

За повече удобство в строително-ремонтния бранш

Главно в строителния сектор са приложими подобни ръчни машини за рязане на фаянс. Но предвид това, че при много от инструментите ножа има възможност да реже и други материали като стъкло, плексиглас или пластмаса то определено можем да кажем, че приложението им наистина е доста широко разпространено.Машина Battipav за рязане на фаянс ръчна

В каталога на Ташев Галвинг ще откриете изключително богата гама от ръчни инструменти  и машини за рязане на фаянс на едни от най-популярните производители:

 • Rubi;
 • Montolit;
 • Battipav;
 • Sigma;
 • SIRI и други.

Професионалистите са добре запознати с възможностите на всеки от предложените марки както и качеството на машините, което е гарантирано.

Професионални и полупрофесионални ръчни инструменти, подходящи за право или диагонално рязане на всякакви видове плочки – фаянс, гранитогрес, керамика и други можете на отлични цени да откриете в магазин Ташев Галвинг. Машините за рязане на фаянс са изключително здрави и изработени от неръждаеми материали, което позволява дори да бъдат третирани такива плоскости, които са навлажнени. Много прецизност и винаги добра видимост върху работата получава оператора, който борави с тези машини, защото прецизната и коректна работа безспорно е важен момент за да бъде крайния резултат повече от идеален.

Винаги отлични резултати, без риск от грешки, абсолютно прецизно и бързо се работи с машините за ръчно рязане на фаянсови и всякакви други плочки. В случай, че стария ви уред е доста износен от ежедневното натоварване и се налага да изберете друг можете да посетите онлайн магазин Ташев Галвинг и да изберете новия си прецизен помощник.