Защо да изберем кремация на домашен любимец във Варна?

Идва един момент в живота ни, когато трябва да кажем сбогом, на нашия домашен любимец. Това е едно изпитание, с което човек трудно може да се справи, но в крайна сметка, е нужно да бъдем силни и да направим всичко, за да изпратим животното с почести. В този ред на мисли, ако търсите кремация на домашни любимци във Варна, прочетете тази статия.

Кремация или погребение да изберем?

Погребението на домашни любимци в земята, не е от най-хуманните подходи. Да, има специални гробища за животни, но те са наистина много малко. В другия момент е незаконно да заравяте животински трупове в земята, тъй като те могат да отровят почвата и да донесат зарази на другите животни наоколо. Ето защо, кремацията е по-подходяща.

В случай че търсите крематориум за домашни любимци във Варна, то тогава можете да се възползвате от услугите на сайта Petcremation.eu, който е собственост на фирма „ЕКОМАТ“ ООД. Те са първите хора в България, които предложиха кремиране на домашни животни и до днес изградиха много добро име, което е познато буквално на хиляди клиенти в наши дни.

Разбира се, кремирането на животни, е един хуманен начин да се разделите с тях. За вас остава и урна с пепелта им за спомен, а вие решавате, как ще я съхраните в бъдеще време. Вашето животно се изгаря, но душата му остава и вие винаги ще си спомняте с умиление за незабравимите мигове с кучето, котката или зайчето ви. Важното е да бъдете силни и смели.

Къде се намира крематориумът във Варна?

Крематориумът на Petcremation се намира в гр. София, но вие получавате транспортни услуги, които включват камион с хладилна камера, който ще извози животното ви от Варна до столицата. Там вече може да изберете индивидуална или групова кремация, според вашите финансови възможности. Всички документи се оформят от фирмата, която извършва кремацията. В сайта им пък може да се запознаете с цените, условията и видовете услуги.

Базата на Petcremation във Варна работи от понеделник до петък и е отворена от 9:00 до 17:00 часа. Персоналът на крематориума реагира до 2 часа на вашите повиквания и ви осигурява бърз транспорт до София, където животното ще бъде подложено на кремация. Ако имате допълнителни въпроси посетете сайта им, където ще откриете телефон за връзка и имейл.