матрак

Защо е важен видът на матрака

Ако ви предстои покупката на нов матрак сигурно си задавате въпроса – от какъв точно тип се нуждаете? Това разбира се е строго индивидуален въпрос на който ще си отговорите след като прочетете днешната статия и се запознаете с основните видове матраци. Разнообразието е доста голямо и ще се опитаме да ви помогнем във вземането на финалното решение. Венус еднолицеви матраци със сигурност ще ви предложат комфорт и удобство по време на сън и всяка сутрин ще се будите напълно отпочинали.

Венус еднолицеви матраци – твърдостта на артикула е определяща за вашия релакс

Позицията ви по време на сън е това, което трябва точно да установите преди да потърсите подходящ по твърдост Венус еднолицев матрак. Хората, които обичат да спят настрани или често да променят позицията си по време на сън е по добре да изберат мек модел матрак. Начина по който спите не натоварват гръбнака ви, а мекият вариант заема формата на тялото. Средно меките Венус еднолицеви матраци – осигуряват по-голяма подкрепа, но отново са подходящи за тези, които често променят позата си на сън. Умерено твърдите матраци със сигурност са перфектни за хората, спящи по гръб, защото те имат нужда от повече стабилност в долната част на тялото си, а умерената твърдост дава именно това. Венус еднолицеви матраци с по-голяма твърдост оказват положително влияние на тези, които спят по корем или такива с проблеми в гърба.Еднолицев матрак

Венус еднолицев матрак – Елеганс 7 зони:

  • Ядрото е от пружини и еластична пяна;
  • Матракът е изработен от материали с висока издръжливост въпреки натоварването;
  • Подматрачна рамка с ламели от многослойна букова дървесина;
  • Антибактериален.

Проучете много добре – кой матрак ще бъде подходящ за вас. Както сами разбрахте, тази покупка е пряко отговорна за вашето здраве и не трябва да я правите прибързано. Определете бюджет, като ви съветваме да изберете висок клас модел. Разгледайте продуктовия каталог и купете най-доброто!