маса

Полезни ли са трансформиращите холни маси

Масата в холната зона се използва не само като поставка за дистанционни, нали! Всеки втори българин си признава, че обича да си хапва вечер докато гледа телевизия и за тази цел му служи именно мини холната мебел. Характерно за тези детайли от холната зона е, че се отличават с минималистичните си размери. Как тогава би могло да се приложи и такъв тип дейност като например да вечеряте или пък да си хапвате на такава мини площ? Ще представим днес онези тенденции, които са от варианта трансформиращи се затова виж тук какво са подготвили от виртуалната платформа Арена за своите клиенти.

Удобство или ангажимент е холната маса с трансформиращ се механизъм

Съвременното мебелно производство определено се приема като една съвършена и подобрена концепция, чиито акцент е именно напълно да бъдат задоволени клиентските предпочитания. Това означава, че се изисква създаването на продукт, който да задоволи критерия удобство, комфорт и практичност.

Мултифункционалните техники, които се прилагат с цел увеличаване размера на плота както и повдигане на височината на краката са в основата на това да се задоволи изцяло потребителското желание. Затова тук производителите влагат максимум усилия за това да гарантират ефективност и адаптация на елемента в холната зона.

А предвид това, че все повече домакинства не разполагат с кой знае каква площ за оформяне на холен и трапезен кът то ето, че имат възможността да комбинират двете зони в една, използвайки точно такива холни маси. Така си осигуряват:

  • Удобство от използване на една мебел;
  • Спестяват средства;
  • С лекота променят формата и размера на масата до такъв, който да ги устройва.

Същност и особености на активните холни маси

трансформираща се масаПреди да се впуснете в търсене на повече удобство и комфорт за холната си зона е препоръчително да се запознаете с някои тънкости характерни за трансформиращите се активни механизми. Имайте предвид, че пазара е доста многообразен и представя на вниманието на клиентите интересни и модерни решения, с които могат да бъдат задоволени най-изтънчените и специални изисквания.

По своята същност механизмите за трансформация на холните маси в трапезни могат да бъдат:

  • Механични

Необходимо е доза физическа сила и сръчност за да увеличите параметрите на самата мебел;

  • Автоматични

По-удобен е този метод, тъй като само с натискане на един бутон масата сама се справя с желаната от потребителя трансформация.

Съответно офертите при по-лесните за използване са по-високи, но е въпрос на лична нагласа и желание да се инвестира в решение, което оптимално да удовлетвори домакинството в ежедневните му битови занимания.