интериор

Защо имаме нужда от специалист по интериорен дизайн?

Понякога човек се чувства притиснат от обстановката, която го заобикаля. В търсене на някакво иновативно решение в даден момент стигаме до извода, че тази депресираща обстановка може да се справи само и единствено професионалист. Затова днес ще ви срещнем с екип от професионалисти, за които всяко предизвикателство е повод да се развихрят и да създадат интериор, изпълнен със стил, изящество и неповторимост. В студио за интериорен дизайн Моми Студио разбират вашите желания и потребности. Затова концепцията, която ще бъде създадена би била строго индивидуална  и съобразено с личните ви виждания и потребности. Колекциите от изпълнени проекти на студиото впечатляват не само с изискания стил и креативност, а и с техниките, които превръщат дори минималните 40-50 квадрата в модерно и изящно жилище, изпълнено с душевност и уникалност.Интериор

Като терминология интериорния дизайн е архитектурна концепция, която се занимава детайлно с разпределението на конкретна площ, нейното мебелиране и аранжиране. Откакто се превърна в професия се оказа, че все повече хора с усет към красотата и изяществото са склонни да наемат професионалисти, които да разкрият потенциала и на техните скучни домове. Така, че иновацията и хармонията могат да се превърнат и във ваш стил с помощта на дизайнери, влюбени в това, което правят. Моми Студио ще ви потопи в приказката, която желаете да разкажете. Тя ще бъде вашата история, такава каквото сте си я представяли. Именно в това се състои ролята на интериорния дизайнер – да направи от вас и дома ви едно цяло, такова свързващо и интуитивно излъчване, което е радост за всичките ви сетива.

Дом като от интериорно списание! Със сигурност и вие мечтаете за това, но мини квадратурата на двустайния апартамент сякаш ви депресира и затормозява. Оставете всичко в ръцете на хора, които имат изобилие от идеи и ще се постараят да намерят решение за аранжиране, оптимизиране и подредба на всеки сантиметър по начин, който да ви допада.