спалня

Практични съвети за избор на обзавеждане за спалня

Определено за да си починем качествено и подобаващо, трябва преди това да сме избрали подходящи мебели за спалнята. Това ще стане много по-лесно, ако се доверим на стилните спални комплекти, които присъстват в каталозите на все повече търговци. Научи повече, като посетиш онлайн магазин Венус. Хубаво е това, че разнообразието е богато и всеки би открил неща за собствения си вкус. Въпреки, че получавате всички мебели заедно пак има неща с които трябва да се съобразите.

Акцентът да е върху стила и качеството на мебелите

Бихте могли да научите повече за различните комбинации и техните характеристики в каталога на Венус. Любителите на тежката мебелировка, могат да се насладят на атрактивните турски спални комплекти, които се открояват със своята орнаментика и неподправеният лукс. За традиционалистите има класически изглеждащи непретенциозни спални комплекти, също толкова качествено и детайлно изработени. Обикновено се използват плътни и достатъчно устойчиви плоскости MDF и ПДЧ, но също така присъстват естествената дървесина и металът. Ето защо, научете повече за това от какъв вид материали е изработен избраният от вас комплект. Когато инвестирате в обзавеждане за спалня, трябва да бъдете безкомпромисни с качеството на изпълнение, тъй като ще ползвате ежедневно артикулите поне няколко години.Спален комплект

Модерен комплект Алекс за матрак 160/200 см. – Бяло/ Дъб сонома/ Дъб алатри – научете повече за модела на Венус:

  • Легло, две нощни шкафчета и гардероб;
  • Леглото е оборудвано с амортисьорен механизъм за повдигане на матрака;
  • Подходящо е за еднолицев и двулицев матрак, като за двулицевия ще Ви е нужна подматрачна рамка;
  • Двете нощни шкафчета са с ниша и чекмедже;
  • Двукрилен гардероб с плъзгащи врати и удобно разпределение – научете повече за него в сайта.

Щом влезете в стаята, е добре всеки елемент да бъде на подходящо място,  да се усеща симетрия и хармония, а не празнота или претрупване с прекалено много вещи.