Легло

Скъпо или евтино е обзавеждането на спални в комплект

Едни от най-важните данни, които събираме при систематизиран анализ на предлаганите мебели за спални на пазара са това на какви цени можем да се сдобием с тях. Така например е ясно, че когато се съберат различни детайли за да се оформи спален кът това би ни струва скъпичко, независимо от факта, че залагаме на най-евтините мебели – легло, скрин, тоалетка, гардероб. Доста по-различно изглеждат нещата в случай, че се заложи на комплекти. Всъщност като се замисля какъвто и да било комплект за спални, кухни, детски стаи или дори дневни излизат на супер цени, при положение, че в комбинацията има включени няколко елемента от мебели. Така, че ако ви предстои търсенето на изгодни за спално обзавеждане цени то е ясно, че именно комплектите са идеалния модел, който би ни струвал супер евтино.

Цените в конкретни цифри

Колкото и да се казва, че е евтино, изгодно, че получавате ТОП оферта то докато не ви кажат конкретната сума не вярвате, че наистина стойността на спалните мебели е толкова добра, нали! Именно затова днес ще представим три варианта за комплекти спално обзавеждане от онлайн магазин Венус, където цифрите са показателни за това евтино или скъпо е покупката на мебели в комплект:

  • Спален комплект Вега – СилкСпален комплект

Как ви звучи цена от 604 лева? Мисля, че е повече от добре при положение, че в комплекта са включени легло с амортисьорен механизъм, нощни шкафчета с ЛЕД осветление, гардероб с плъзгащо затварящи се врати. Наистина перфектното обзавеждане за бързо и семпло обзавеждане за малката ви спалня;

  • Мелани 2

Също бюджетен спален комплект като тук допълнителната екстра, която получавате като бонус е огледалото на гардероба. А цената? Тя отново е в графата символични и изглежда така – 484 лева;

  • Спален комплект Ава 10

Цената на този комплект е малко по-висока – 787 лева, а това повишение всъщност се дължи на вложените гланцови зони, които засилват артистичността и ефекта на модерно и съвременно обзавеждане.

Ето, че ви показахме как на почти символични цени можете да си осигурите качествени мебели за спалня без особени финансови трусове.