маса

Какъв да бъде дизайнът на новата ни холна маса?

В интериора на всяко жилище има различни по-малки и декоративни мебели, които са от съществено значение за уюта и комфорта на цялото семейство. Специално внимание днес ще отделим на всекидневната и това как тя може да стане по-приятна и удобна. Ако замените само една мебел, визията на стаята ще се промени, затова не се колебайте да внесете малко обновление около себе си. Препоръчваме ви да разгледате новите оферти в каталога на https://www.venus.bg/маси-и-столове/холови-маси. Няма как да си представите тази зона у дома без наличието на подходяща малка мебел на която да поставяте напитката си, дистанционното на телевизора или някакъв друг предмет. Много хора обичат да похапват докато се наслаждават на любимите си филми, ето защо покупката на подходяща холна маса е задължителна.

Кои модели привличат вниманието ни в момента?

Тази мебел допринася много за визията на помещението и за удобството, което то ще ви предостави. Цената на изделията не е прекалено висока и поради тази причина покупката може да бъде направена във всеки един момент. Веднага ще усетите обновление в интериора, защото холната маса е декоративна мебел често разглеждана като фокусна точка в помещението.

В последните години производителите предлагат много оригинални и интересни модели, съобразени с динамичния начин на живот. Артикулите притежават съвременни механизми, други ви предлагат допълнително място за съхранение, но като цяло всички те са дизайнерски изпълнени и много красиви. Потребителите предпочитат многофункционалните холни маси, които могат да се използват във всеки един момент и ситуация.

Един от най-харесваните артикули си остава вариантът, при който можете да разтеглите плота както и да го повдигнете чрез механизъм. Благодарение на тази удобна функционалност имате шанс да подреждате храни и напитки в дневната при някакво събиране и гостите да се чувстват достатъчно комфортно да се нахранят. От магазин Venus.bg ще ви представят точно такъв модел. Холна/Трапезна маса Сити 6216 – Венге:холна маса

  • „Сити 6216“ е холна мебел с разтегателен и повдигащ механизъм;
  • изработва се от висококачествено ПДЧ 18/25 см;
  • можете да я поръчате в цветове по избор;
  • габаритни: 141 (201)/75/51-75 см;
  • разтягане: +60 см;
  • повдигане: +24 см.

Холната маса е малка и ниска мебел, но в случая се трансформира за ваше удобство.

На какви критерии трябва да отговаря новата мебел за дневната?

Когато поръчвате подобно обзавеждане не бива да се ръководите само от външния вид на артикула. Винаги трябва да се съобразявате с дизайна и стила на меката мебел и секцията. Обзавеждането в стаята се разглежда като едно общо цяло и елементите, които го съставляват би следвало да са в пълен синхрон. Друг критерий за избор е размерът. Не бива новата мебел да е прекалено обемна, за да може да се преминава спокойно през стаята. Препоръчваме ви да се съобразите и с височината на дивана.