Кога е добре да си направим микроблейдинг?

Много хора смятат, че съвършената визия не съществува. Че винаги ще има нещо, което да не е както трябва и което ще има нужда от корекция. И ако това е така, просто я правим… Най-често, купувайки си по-хубави дрехи, правейки си по-модерна прическа, или поставяйки повече грим върху лицето си (за дамите).

женско лице

Какво обаче се случва, когато всичко това Ви писне и изпаднете в самосъжаление защо природата не Ви е дарила с повече естествена красота. Или пък защо нямате достатъчно пари, за да си купувате по-качествена козметика, или маркови дрехи непрекъснато. Нали именно това би спомогнало да сме перфектни от естетична гледна точка…

Научете повече тук: http://www.varna.miglapomigla.com/mikrobleiding/

Всеки знае колко е хубаво да се погледнем в огледалото и да видим точно това отражение, за което винаги сме си мечтали. Но възможно ли е това да се случва всеки път, или всъщност е характерно само за определени моменти, когато сме положили значителни усилия за това да сме модерни и красиви?

Напълно възможно е да се захласвате от собственото си отражение в огледалото, ако сте се възползвали от разкрасителната процедура, наречена „микроблейдинг“. Тя представлява специален метод, свързан с нанасянето на пигменти в повърхностния слой на кожата, който цели да коригира формата на веждите Ви и да ги направи такива, каквито желаете: изящни и симетрични. Доста от дамите не могат да се похвалят със съвършена „рамка“ на очите, тъй като или не са природно надарени с хубави вежди, или сами са ги развалили, изтънявайки ги прекалено много през годините. Последното е непоправимо, а там където преди са растели косъмчета, сега има празни участъци, които обаче могат да бъдат запълнени, възползвайки се от микроблейдинга и неговите чудесни резултати!

Повечето от дамите използват молив за вежди като начин да коригират формата на веждите си и да им придадат повече изразителност. Но това е толкова отегчително, тъй като трябва да се прави ден след ден, и така цял живот. Никой няма време за губене, особено когато то е свързано с поставянето на макиаж. На всяка дама й се иска още със събуждането си сутрин да изглежда идеално, също както и партньорът й да я намира за такава. С микроблейдинга това е вече напълно възможно…

Ако перманентният грим не ни позволява да изберем определен цвят, в който да бъдат веждите ни, то с микроблейдинга това е вече реалност. Според това какъв е тенът на лицето Ви и естественият цвят на веждите Ви, ще можете да имате и съвършените съгласно всичко това вежди. Страхотно, нали!