диван

Кой вид мека мебел е най-практична за малкия апартамент?

Собствениците на по-малки жилища често изпитват трудност да изберат мебели и обзавеждане. Ограниченото пространство ги кара да търсят многофункционални артикули, които изглеждат добре и могат да се използват по няколко различни начина. Като един от най-важните елементи за оформяне на красив интериор се смята меката мебел, затова днес ще поговорим по конкретно как да изберете подходяща. За начало ви препоръчваме да разгледате каталога на https://www.venus.bg/мека-мебел/дивани-и-канапета, тъй като тук се предлагат много интересни и разнообразни модели. Търговецът е обхванал множество вкусове и ще намерите както семпли дизайна, така и по богато декорирани.

Защо съвременните канапета са предпочитано обзавеждане?

Добре познатото на всички от миналото канапе днес отново е актуално и се предлага в много различни конфигурации. Това е практична мебел, която ще се впише в обстановката много добре, тъй като не изглежда обемна и в същото време дава много удобства. Канапетата разполагат с разтегателен механизъм и ще може да ги ползвате като място за сън когато се налага. Много са подходящи за обзавеждане на минималистична дневна, на детската стая или на студентското общежитие. Като при всяка друга мебел особено внимание трябва да отделите на тапицерията, нейния вид и цвят. Изберете конкретна от каталог и я синхронизирайте с нюансите в стаята и с останалото обзавеждане.

Днес канапетата се изработват от също толкова качествени материали като големите дивани и по нищо не се отличават от тях. Инвестирайки скромна сума ще получите хубава мебел, която ще ви служи дълго. От Venus.bg ви препоръчват следния модел. Двуместен диван Алина – 140/85/90 см., Кафяв / Капучино:канапе

  • стилно двуместно канапе „Алина“, подходящо за обзавеждане на Вашия хол или дневна;
  • добавено в интериора ще внесе ново излъчване;
  • изработен от висококачествени материали с мек пълнеж, за да се чувствате комфортно и удобно;
  • може да избирате дали да е с ракла за багаж или с функция сън тип разтегателен механизъм.

Практично канапе подходящо за модерния дом, в който всичко е комфортно и изглежда добре. Може да изберете цвета от каталог с множество възможности.

Важно ли е качеството на изработка?

Щом купувате нова мека мебел задължително трябва да следите за това да бъде качествено изпълнена от здрави материали. Това е артикул, който се използва много често и е действително натоварен, така че е недопустимо след няколко месеца да започне да скърца. Едни от най-добрите модели се правят от естествена дървесина в допълнение с метални елементи. Те гарантират здравина и устойчивост. Пълнежите на седалките и възглавница са модерни, създават мекота и комфорт и ви предразполагат към приятна почивка.