Как да имаме модерна и практична кухня с мебели поръчани онлайн

Много от вас се притесняват да пристъпят към модернизиране на кухненската зона, тъй като цената на този вид обзавеждане е доста висока. Ако обаче искате да имате качествени кухненски шкафове, без да инвестирате прекалено голяма сума ви предлагаме да поръчате модулно обзавеждане през интернет платформа. Търговците представят много интересни и разнообразни варианти, каквито могат да бъдат разгледани бързо и лесно в сайта на venus.bg. Те са изработени от най-съвременни материали които не биха се повредили лесно от влага и замърсявания. Шкафовете са снабдени и с механизми за плавно затваряне, за да бъде използването им удоволствие.

Защо да изберем кухненското обзавеждане от интернет

Както споменахме, ако поръчате шкафовете на специализирана фирма това със сигурност ще ви струва доста от семейния бюджет. Интернет платформите от друга страна ви дават невероятния шанс да се запознаете с характеристиките на много и различни модели. Те са конфигурирани разнообразно, за да удовлетворят повече клиентски предпочитания. Цветовете и дизайнът също са в богата палитра, тъй като са от значение за общия интериор на дома. Хората които искат да проявят повече фантазия и сами да конструират обзавеждането имат тази възможност, защото ги очакват отделни модули, изработени в съответните серии които могат да бъдат съчетани лесно и според вашето желание. Venus.bg представя нов модел. Готова модулна ъглова кухня Кети с витрини и термоплот – 240/170 см. – венге/бяло:мебели за кухня

  • ъглова кухня „Кети“ е готова модулна конфигурация с включен термоустойчив плот;
  • изработена от качествено ПДЧ с дебелина 16 мм;
  • разполага с горни и долни шкафове с полезно място за съхранение – витрина, открити етажерки, шкаф за аспиратор, колонен шкаф, включително шкаф за бордова мивка.

Важно е кухненското обзавеждането да ви бъде удобно и да е достатъчно практично, тъй като има доста неща които човек върши в зоната на кухнята.

Кое прави MDF и ПДЧ плоскостите подходящи за изработка на шкафове

Начинът по който са направени мебелите е може би първото което всеки клиент забелязва. Тук инвестираме в обзавеждане, което трябва да е здраво и устойчиво поради голямата си натовареност. От шкафовете определено очакваме да ни служат доста години безпроблемно. В момента повечето фирми предлагат артикули направени от MDF или ПДЧ плоскости, защото те имат най-добри характеристики и се доближават доста до дървесината. Могат да бъдат направени в най-различни актуални цветове и имат гланцирано покритие, което създава усещане за много лукс и изтънченост.

Това са материали които може да почиствате и поддържате много лесно, чрез забърсване, не се повреждат от влага и замърсявания и със сигурност ще отговорят на високите ви очаквания.