ъгъл

Кожени ъглови дивани – очарователното бижу във вашия хол

Кожената тапицерия винаги се е приемала като луксозна и невероятно здрава. Качествата на кожата и нейната издръжливост във времето е причина тя да се използва като тапицерия за красиви и висококачествени мебели. Най-често на пазара откриваме кожени дивани, които излъчват достолепие, очарование и уникален дизайн. С тях можете да обзаведете ефективно, модерно и с подчертано луксозно присъствие, тъй като това са мебели, които не остават незабелязани. Ако искате да инвестирате разумно и правилно наистина диваните с ъглова форма и тапицерия от кожа са едно от най-препоръчваните от експертите модели. Кожени ъглови дивани https://www.mebeliarena.bg/холови-ъгли са колекцията от удивителни варианти, които ще дадат отговори на вашите въпроси.

Колко ще ни струва такъв диван

Няма да ви подвеждаме! Това са мебели, които се предлагат на високи цени. За да ги притежавате се налага да платите два пъти повече отколкото струват такива ъглови дивани с обикновена тапицерия. Предимствата на кожата в случая са в това, че е:Холов ъгъл

  • Вечна;
  • Не се износва;
  • Еластична е и възстановява първоначалния си вид;
  • Може да се поправя;
  • Може да се боядисва в желан цвят и т.нат.

А всичко това няма как да не се отрази на цената на един прекрасен кожен ъглов диван.

Каква е гаранцията

Много домакинства се питат дали тези мебели имат стандартна гаранция. Всъщност те има доста по-дълъг експлоатационен срок. Мебелите тапицирани с кожа са едни от най-дългогодишните като варианти, тъй като само механична повреда може да увреди състоянието на кожата. Правилно обработения материал може да се използва от поколения наред, така че гаранцията, която предоставят производителите е максимално дълга.

В онлайн магазин Мебели Арена ви очакват едни от най-красивите дизайни на кожени ъглови дивани. Ако търсите неповторимост и дълготрайно решение за вашия дом то сега  е момента да се запознаете с мебелите, които ще отговорят на високите ви изисквания.