легло

Какво трябва да бъде практичното детско легло

Когато купуваме някаква мебел за детето, сме доста по-взискателни и прецизни в нейния избор. Един от най-важните артикули е детското легло. Неговата безопасност и комфорт влияе на здравето на малчуганите и затова трябва да се избере особено детайлно. На пазара ще срещнете богато разнообразие от изключително красиви модели, които със сигурност ще ви допаднат на външен вид. Със сигурност обаче трябва да вземете и други критерии под внимание. Ако разгледате тук https://www.venus.bg/детска-стая/детски-легла ще ви направи впечатление, че разделът с артикули за най-малките е доста многообразен откъм видове и материали за изработка.

Как да изберете подходящо легло venus, според възрастта на детето

Има малки преходни креватчета подходящи за малчугани от 2 до 6 годинки. Те са ниски за да бъдат удобни за най-малките и често имат преграда. Изработват се в ярки и весели цветове. Ако детето ви е по-голямо или искате да пропуснете “преходното“ легло, тогава можете да се спрете на класическо единично venus. Този вид се вписват много добре в детските стаи, предлагат се в разнообразни цветове и тъй като размерите им са стандартни, децата могат да ги използват,  докато станат тийнейджъри, че и на по-голяма възраст. Единствено ще се налага да подменяте матрака с по-комфортен. Двуетажните модели ще бъдат перфектни ако имате две деца, а мястото не ви достига. Те много ще се зарадват да имат точно такава мебел. В магазин venus почти всички единични модели са снабдени с повдигащ механизъм и отделение за съхранение под матрака, което ги прави изключително практични.Детско легло

Детско легло Сити 2025 от venus:

  • Оборудвано е с две чекмеджета;
  • Подходящо е за еднолицев матрак с размер 90/200 см;
  • Изработено е от висококачествено ПДЧ и кант.

Артикулът трябва да бъде безопасен, стилен и многофункционален. Не правете компромис с качеството му, а заложете на доказан търговец за покупката на най-важната мебел на вашето дете.