двулицев матрак

Какъв трябва да бъде качествения и комфортен матрак

Отделяме много от времето си, за да купуваме мебели, но има и някои други артикули в жилището, които заслужават нашето внимание. Ще се наспиваме здравословно и комфортно, ако разполагаме с добре изработен матрак. За да изберем такъв обаче е важно да имаме необходимата информация и да научим повече неща за съвременните модели. В магазина на venus.bg ви очакват различни варианти на достъпна цена. В изработката им са включени най-различни материали, което ги прави толкова комплексни и удобни. Трябва да вземете решение модел с каква твърдост предпочитате и разбира се дали той да е еднолицев или двулицев.

С какво се отличават двулицевите матраци

Доста от хората се чудят дали си заслужава да инвестират голяма сума в  подобен модел. Това до известна степен е оправдано, защото двулицевите матраци са с много по- дълъг живот от еднолицевите. Това означава, че няма да се налага скоро да купувате нещо подобно и е важно да направите правилен избор. За двулицевите матраци бихме могли да ви кажем няколко основни неща. Те могат да се използват от всичките си страни, което е и възможността да се износват по-бавно.

Срещат се модели с лятна и зимна част, предлагащи различно удобство през сезоните. Еднолицевите имат монтирана рамка за монтаж, докато тези нямат, но това едва ли е проблем, защото може да изберете такава по ваш вкус и с необходимите функционалности за вашата спалня. Потърсете вариант чиито калъф се сваля, за да се пере така ще поддържате чистотата много по-добре. Магазин Venus.bg ще ви даде информация за следния модел – Двулицев матрак Меморилатекс Голд 20 см – M средно твърд:матрак

  • двулицев матрак Меморилатекс® Gold се състои от 7- зоново латексово ядро и 7 -зонов меморилатекс слой;
  • създават ортопедична опора по дължината на гръбначния стълб;
  • чрез телесната топлина и тежестта на тялото, горният слой меморилатекс „запомня“ извивките на тялото и създава усещане за обгръщане и комфорт;
  • външният калъф е антибактериален, изработен от висококачествени материали- кашмир с втъкани нишки от благородно злато.

Калъфът може да се сваля и почиства, за да поддържате мястото добре хигиенизирано.

Защо да инвестираме в двулицев матрак

Много по-добре е да изберем нещо толкова сложно и качествено веднъж и да не се налага години наред да мислим за него. Ще използваме новата придобивка всеки ден и тя ще ни носи само релакс и комфорт. Предимствата на моделите са страшно много и голяма част от потребителите избират точно тях, заради качествената им изработка и гарантираното удобство. Онлайн мога да бъдат намерени и на много по-достъпна цена от реалната.