Полезни насоки при избора на хотелско обзавеждане

В търсене на оригиналност, дизайнери и собственици на хотели често прибягват до най-различни концепции за нестандартно обзавеждане. Използването на нетрадиционни идеи в интериорния дизайн е често срещана „техника”, която се характеризира с голямо разнообразие и възможности, подчертаващи личния стил и предпочитания. Обичайна практика е цялото хотелско обзавеждане да се купува наведнъж. Не само заради удобството, но и заради по-ниските цени.  Мебели Арена предлагат богата гама от мебели за цялостния  интериор на вашия хотел – от хотелските стаи, общите части, през рецепцията до лоби бара и ресторанта.

хотел

Безспорно, челно място заема обзавеждането на хотелските стаи. Повечето собственици предпочитат те да бъдат обзаведени еднотипно, съобразявайки се с цялостната визия и концепция на хотела. В Хотелско обзавеждане Мебели Арена можете да намерите и индивидуални идеи, задоволяващи и най-претенциозните вкусове. Леглата, които предлагаме са със стандартни размери – персон, персон и половина, или два персона, но при желание на клиента могат да бъдат изработени и други по-нестандартни размери. Материалите, от които се произвеждат са екологично чисти, здрави и надеждни, което осигурява и по-дългата им и безпроблемна експлоатация. В зависимост от вида хотел, дали е бизнес, градски или планински би следвало да се избере и останалата част от интериора, включително и мебелите. В бизнес хотелите например е добре да има бюро, достатъчно голямо  да побере лаптоп, така че да остане място и за документи, папки.  Ако хотелът е ваканционен, тази част от хотелското обзавеждане обикновено се използва за поставяне на лични вещи като мобилни телефони и козметика. Над бюрото е добре да бъде поставено и огледало, което дамите могат да използват като тоалетка. Най-голяма роля при избора на хотел играе банята. Никой не би искал да дава пари за хубава стая, която е с лоша и неподдържана баня. Всеки човек би искал да вземе душ в чиста и приятна обстановка, или да се потопи във ваната. Подредбата на мебелировката, нейния вид и качество е най-важното нещо, което да осигури комфорта и добрия престой на Вашите гости!

Рецепциите са задължителен елемент от всяко хотелско обзавеждане. Със своята визия те придават индивидуалност и стил, същевременно с това трябва да бъдат практични и удобни както за персонала, така и за гостите. Мебели Арен Ви предлагат най-различни идеи – в съвременен, или класически стил, функционални и удобни за подръжка. Използвани са висококачествени материали, произведени от сертифицирани европейски фирми – ПДЧ, МДФ, масив. Всеки хотел се нуждае от рецепция, впечатляваща с елегантна визия и безупречно обслужване.

Когато обмисляте как да излеждат ресторантът или лоби барът, не се придържайте изцяло към практичността. Създайте уютни пространства за хранене с  уникални столове и маси. В мебели Арена ще намерите всякакви красиви решения за хотелско обзавеждане, изработено в хиляди цветове и форми, които да накарат Вашите гости да се върнат отново!