масичка

Колко важна роля има холната масичка в дома ни

Обзавеждането на дневната винаги е вълнувало хората, защото това е любимото им помещение. Добре прекараната почивка в хола не може да се замени с друго, а интериорът допринася до голяма степен за комфорта на всички. След като открием големите мебели не бива да пропускаме избора на подходяща холна масичка, защото тя винаги е необходима и има основно значение за визията на стаята. Днес ще намерите много различни модели, което разбира се е предпоставка и за широкото им търсене. Препоръчваме ви да погледнете тук https://www.venus.bg/маси-и-столове/холови-маси. Каталогът е пълен най-различни по стил и дизайн варианти, които ще направят жилището ви още по-красиво и практично.

Как да открием правилния дизайн

Когато изберем подходяща мебел ще имаме един по елегантен интериор на който да се наслаждаваме. За да стане това обаче трябва да сме доста внимателни в подбора. Препоръчително е да се съобразим с размера на меката мебел и големината на помещението. Холната масичка може да бъде по-голяма и подходяща за поставяне на повече неща, дори храни и напитки или минималистична с подчертано декоративна роля. Пред класически изглеждащ диван с права форма ви препоръчваме стандартна правоъгълна мебел. Тя ще подхожда най-много и ще допълни дивана. Venus.bg ви представя точно такъв модел. Артикул Kaja, стъкло, 105/66/50 см. – Бял:холна маса

  • KAJA – елемент подходящ за дневна с екстравагантен дизайн;
  • Плотът е правоъгълен със стъклени декоративни части;
  • Под него е добавен втори, висящ плот;
  • Краката са с тръбна конструкция.

Модерната мебел се откроява и ще ви донесе изключително удобство и стил. В момента белият цвят е хит. Не се колебайте да внесете повече светлина в хола.

Защо стъклените артикули остават актуални

Със сигурност сте срещали модели холни масички които са изработени или само от стъкло или в комбинация с друг материал. Те са изключително предпочитани, тъй като придават една лекота и ефирност на помещението. Не трябва да ви тревожи това дали материалът е достатъчно здрав. Обикновено се използва закалено стъкло върху което спокойно може да поставите всичко. Почистването също става лесно и ще имате една практична и декоративна мебел с прекрасна визия. Дори интериорът да е малко по-строг и класически може да изберете холна масичка с дървена основа и плот от стъкло. Съвременните модели се отличават с това, че имат интересни декорации и дори са в по-разчупена форма. Покупката на нова масичка е добро решение, ако искате да внесете нов елемент и обновление в атмосферата. Разнообразните дизайни и варианти ще ви помогнат по-лесно да намерите артикул според личния си вкус.