маса

Холната маса – изгодна и много нужна покупка

Всеки се е сблъсквал със ситуацията в която иска да обзаведе жилището си ефектно и изтънчено, но не разполага с нужните финанси. Решение има за всеки проблем, защото търговците са помислили и затова предлагайки модели на различни мебели на изгодни и достъпни цени. Всекидневната стая, естествено се нуждае от всичко нужно за да чувствате там комфорт и спокойствие, а със сигурност евтини холни маси ще намерите в продуктовия каталог на магазин Венус. Вариантите са много и за всеки ще се намери подходящ и функционален.

Изборът на материал за изработка на  евтините холни маси Венус

Решението от какъв материал да бъде вашата масичка за кафе зависи предимно от личния ви вкус и предпочитания. Но все пак всяка от евтините холни маси Венус носи свои специфични особености. Дървото като естествен материал, придава топлина, уют и е изпълнено с нужната здравина, за да може да използвате масичка дълго време. Спокойно може да купите и евтина холна маса изработена от метал. Тези разновидности са направени в най-разнообразни форми и цветови нюанси. А за съвременното излъчване на стаята ви, комбинацията между метал и дърво, ще бъде наистина перфектна. Евтините холни маси изработени от така популярните ПДЧ и MDF създават ефекта на дървото, камъка или друг интересен материал. Цената им е това което безспорно ще ви привлече.Холна маса

Помощна холна маса Mariffa е моделът който днес ви представяме:

  • Красива и модерна – евтина холна маса от магазин Венус с цена от 38 лв;
  • Декоративен модел с компактни размери;
  • Разполага с кръгъл плот от MDF и интересна метална конструкция;
  • Великолепна помощна масичка, върху която спокойно може да поставите сутрешното си кафе, книга или телефона си.

Всекидневната зона ще бъде някак незавършена без наличието на ефектна и практична холна маса. Няма значение дали ще предпочетете класически дизайн или нещо компактно и модернистично – единственото важно е да не се лишавате от този елемент.