холов ъгъл

Знаем ли как да изберем нов и по-удобен диван за хола?

Рано или късно настъпва моментът, когато трябва да смените меката мебел с нещо ново и по-модерно. Не чакайте дълго, понеже този вид обзавеждане се използва от цялото семейство и не бива да се прави компромис с комфорта и удобството. Препоръчваме ви да разгледате практичния ъглов диван за хол venus.bg. Това са актуални модели, които стават все по-популярни и предпочитани от клиентите. Подходящи са за апартаменти с различна квадратура, защото са разнообразни като дизайн, размери и функционалности. Важно е да купите ъглов диван изработен от надеждни и устойчиви материали и ще го използвате дълго и спокойно през годините.

Как да определим кой ъглов диван е подходящ за нашия дом?

Ако сте се насочили към модерните артикули, трябва да обърнете внимание на няколко ключови момента при техния избор. Първо ще споменем размерът, защото има някои ъглови дивани, които са наистина обемни и подходящи за много големи холови пространства. Ако не разполагате с такова е най-добре да инвестирате в по-компактен вариант, който ще се впише добре в обстановката и няма да я утежни с габаритите си. На второ място поставяме качеството на изработка.

Използваните материали е добре да бъдат естествена дървесина, MDF и ПДЧ както и подходящи пълнежи на възглавниците и седалките. Ъгловият диван се използва от много хора ежедневно и трябва да бъде максимално устойчив. На трето място слагаме екстрите като механизъм за разтягане, ракла под седалките, рафтове в подлакътниците и други. Хубаво е избраният модел да има подобни удобства, които го правят многофункционален и предпочитан от всеки клиент. Ето и един примерен модел от сайта Venus.bg. Холен ъгъл Софи – с функция сън и ракла:диван

  • „Софи“ представлява луксозен холов ъгъл, който бързо и лесно може да превърнете в удобно легло;
  • има функцията сън тип издърпващ се подматрак;
  • ъгловият диван е съставен от висококачествени зиг-заг пружини, осигуряващи комфорт, мекота и здравина;
  • допълнително удобство към този ъгъл е раклата за съхранение.

Елегантен и красив ъглов диван, който е чудесно предложение за съвременния хол.

Текстилна или кожена тапицерия да предпочетем?

Производителят и търговецът дават шанс на всеки потребител сам да определи вида и цвета на тапицерията. Каталозите с възможности са многобройни за това помислете внимателно, дали ще ви хареса меката мебел да е по-луксозна и изискана, каквато ще стане с тапицерия от естествена кожа. Другият вариант е текстилът, който от своя страна прави меката мебел уютна и приятна на допир. Въпрос на лично предпочитание е какво ще изберете, но ви съветваме да не прибързвате и да помислите внимателно.